Training filmmaken voor groepen

Bromet Film School verzorgd trainingen filmmaken op maat voor uw organisatie!

Tegenwoordig kun je met veel tablets filmopnames van goede kwaliteit maken. Ideaal voor mensen die snel, simpel en op professionele wijze zelfgemaakte video’s wil leren maken.

Wilt u binnen uw organisatie bijvoorbeeld (meer) video content inzetten voor online gebruik op sociale media, of zelfstandig professionele promotie- of bedrijfsfilm leren maken? Wij organiseren voor u een filmtraining op maat. Dit werkt niet alleen inspirerend, maar is daarnaast een fantastische teamactiviteit.

Tijdens deze training leer je niet alleen hoe je de mooiste en meest professionele beelden maakt met de iPad, maar leer je ook monteren in beschikbare Montage-apps. Tijdens de training leer je de basisvaardigheden van het monteren op de iPad. Het eindproduct is een minifilm.

Zo heeft Bromet Film School o.a. een filmtraining op maat verzorgd voor schrijvende journalisten van Wegener, die zo direct aan de slag konden om videoreportages voor op internet te maken.

Deze training is daarnaast zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding of een leuke dag met de vriendengroep. Wat is er leuker dan met je collega’s, vrienden of familie samen een film te maken?

Aantal personen:
4 t/m 50

Tijd/duur:
In overleg (minimum van 4 uur)

Locatie:
Door u te kiezen locatie

Kosten:
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bel:

06 44744212